True Lies

Olen itkenyt lakkaamatta läpi päivän keväisen. Ja minun sydämeni tuska on vuorenkorkuinen.

12.6.06

Mitä vittua ja anteeksi

No niin. Eilinen päivä sujui siivoillessa asuntoa tai no paremminkin järjestellessä. Sain siivousvälineet raahattua asuntoon vasta illalla, kun pyysin entisen apuun. Tämän päivän jynssäsin sitten siskon avustuksella koko kämpän lattiasta kattoon saakka, että entisen asukkaan omistaman kissan karvoista olisi päässyt eroon. Mistäs minä toisaalta tiedän, että onko se asunto tarpeeksi puhdas.

No, eilen pesin myös neljä koneellista PUHTAITA lakanoita, että niistä lähtisi kissan karvat irti. Siis uudemman kerran. Ja minä olin suoraan sanoen aika vittuuntunut illalla kaikesta siitä työnmäärästä mitä kauniina kesäpäivänä sunnuntaina, KOROSTAN SUNNUNTAINA tein. Ja siinä samalla sitten pariin otteeseen soitinkin rakkaalle, että mitä kuuluu. Juu ja illalla minä odotin, että minun puhelin soi ja rakas toivottaa hyvää yötä. No, kun ei puoleen yöhön mennessä ollut kuulunut sitä vitun puhelua (anteeksi jo tässä vaiheessa), niin nukahdin.

Aamulla heräsin kamalan painajaisen jälkeen. Näin unta, että minun oma perheeni oli taas kasassa vanhassa kotitalossani ja sinne hyökkäsi avaruusolioita. Ne avaruusoliot oli erehdyttävästi jääkiekkoilijan näköisiä. Noin niinku varusteissa ja kypärässä maila kourassa kiertämässä meidän kotitaloa. Minä yritin sulkea ikkunoita ja verhoja, että ne eivät saa tietää meidän olevan sisällä talossa. Ja isä perkele ei suostunu sulkee telkkaria, joten ryömin lattiaa pitkin sammuttamaan sitä. Ja sitten ne vitun jouluvalot. Ne ei vaan menneet pois päältä. Ne niinku vilkku siinä, että kukkuu alienit, täällä on elämää, tulkaapa maistamaan. Pelotti perkeleesti, kun paniikissa yritin olla hengittämättä että niiden alieneiden sensorit ei tunnista lämpöä sisältä ulos (tai no olkoon se nyt vittu vaikka ukrainan mm-joukkue, ihan sama, mutta mua pelotti). Ja ne vitun ikkunat. Ne ei menneet kiinni. Karmit oli liian isot. Änkäsin verhoja väliin, joissa muuten oli järkyttävä leppäkerttu-kuviointi. Ikään oo sellasia verhoja meillä ollu, mutta nytpä oli ja oikein olohuoneessa. Sitten menin pistämään pikkusiskoa piiloon, joka oli nuorentunu sellaseksi 4-vuotiaaksi. Sepä nukkukin sängyssään autuaana, joten peittelin (ryömien edelleen lattiaa pitkin) ja huomasin että vittu rullaverhot on auenneet itestään. Siellä se vitun ukrainan mm-joukkue tollottaa suoraan ikkunan takaa valmiina varmaan lämärillä iskemään mua kolmanteen ulottuvuuteen, kun hoksasin, että luojalle kiitos, äiti oli laittanu feikkilumi sprayta ikkunan täyteen, joten ne eivät voineet nähdä läpi. Tässä kohti heräsin. Siis mitä vittua? Muuta selitystä ei ole kuin: kiitos tom cruise ja kiitos maailmojen sota.

Ajattelin kostoiskun omaisesti käydä ostamassa siideriä kaupasta, kun rakas on terassilla vetämässä ilolimua naamariin. Minäkö katkera? Ja vitut. Noh, ostin paljon mainostettua the mansikka siideria á la golden cap. Ja mitä vittua: siideri sisältää omenamehutiivistettä ja väri tulee hedelmämehutiivisteestä. Taas kustiin kuluttajaa linssiin. Teen valituksen. Ja tässä vaiheessa leikitään, että en tiedä mitä tuoteselosteessa olevat aromit tarkoittavat. Mulle ei vittuilla, niinkun juoppohullun päiväkirjassa sanotaan. Siitä tulee mun uusi raamattu, kun kerran pitää näin yksin torpostaa, niin ois sama hankkia päättömiä ystäviä, joiden kanssa vetää hillittömiä perseitä ja kusta naapurin postilaatikkoon. Óle!

Ja tästä nerokkaasti aasin sillalla aiheeseen mitä mietin kotitekoisella terassillani. ( = parveke, jonne ei enää paista aurinko, mutta tuulee ja on lämmin, mitä vittua?), että miksi postilaatikot on tien oikealla puolella. Oikeasti pääsin aiheeseen päässäni miettimällä uuden kämppäni postilaatikkoa, joka on keskellä ruusupuskaa. Justiinsa niin. Että sinne jos menee, niin ei varmaan kannata olla päällä kalleimpia stay uppeja eikä uusinta baby doll-pornoasua. Ja sitten muistin, että postilaatikkoja voi ostaa kaupasta, mutta miksi ne sijoitetaan oikeasti oikealle??? Siis mieti, Suomi on pullollaan vasenrattisia autoja, niin ei, posti ajaa sillä autolla missä on ratti oikealla. Kuka vittu sen keksi? Siinä menee turhaa rahaa ja voi valtava niiden postinkantajien päreitä, kun ne opettelee niillä pirsseillä ajelee. Ei ois musta siihen. Aloite eduskuntaan: postilaatikot vasemmalle ja myydään nykyiset postiautot britanniaan tony blairille. Òle! Älä kysy miksi mietin tällasia ja lakkaa miettimästä onko sillä kaikki kotona. On on, ihan vitusti.

Noh, sitten kävi niin, että äidin piti pistää siskolle ripari rahat sen tilille. Sisko meni kauppaan ostamaan tarvikkeita riparille ja kappas: kortti ei kelpaa. Se tuli takas melkein itkua vääntäen, että ei saanu ostettua niitä tarvikkeita. Puhelu äidille ja tadaa, äiti oli aivopierun saaneena laittanu ne rahat mun tilille. Pyörän selkään, kauppaan, ostokset kultakortilla hanskaan ja kotio. Óle!

Sitten käytiin laittamassa entisen kanssa sänkyyn jalat mulle. Hivenen kornia, että siellä se kyykki mun neitsytkammiossani laittamassa mulle sänkyyn jalkoja. Huh hui, sänkyyn jossa mä aion käyttää rakasta hyväkseni mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Hyvä minä. Óle!

Palattiin takas mutsin asunnolle. Oltiin jo painumassa ulos pyörillä ostaa siideriä, kun huomasin että ei vittu, mä mihinkään kaupaan lähe siivoushousuissa. Farkut jalkaan ja takas... Ei sittenkään. Sisko hukkas pyörän avaimen. Siinä se on puhelinpöydällä se jankuttaa ja minähän etsin. Siirtelen pöytää, katson alta, päältä, sivulta ja vittu vielä laatikostakin. Tongitaan housun taskutkin, katsotaan takin taskut. Ja kun luovun toivosta saada kylmää siideriä tähän hieman katkeroituneeseen kurkkuun, niin sisko kiljuu olohuoneesta, että täällä tyynyllä! Justiisa niin, että siihen puhelinpöydälleppä hyvinkin... Naurettiin ja painuttiin sitsun ostoon. Kioskin pihassa olin jo nousemassa ajokkini selkään ja mitä vittua? Se ei liiku metriäkään. Niinpä joo, avaa lukko, niin ajo sujuu. Vittu mä tuun tyhmäksi ja varhain.

Mutta missio on vetää pienet perseet ihan vaan kaikkien kiusaksi. Just niin ja siskon kanssa. Óle!

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home